"Speer Advocatuur
staat voor uw recht"

Over Speer Advocatuur

Speer Advocatuur is scherp & doeltreffend. Het kantoor is gespecialiseerd in het bestuursrecht & huurrecht/bedrijfsruimte.

Speer Advocatuur staat particulieren en ondernemers bij tegen concurrerende tarieven en/of toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand).

Advocaat Jennifer Alspeer – oprichter van Speer Advocatuur – is deskundig, toegankelijk en altijd goed bereikbaar. Zij denkt graag met u mee en helpt u verder. Bel haar direct voor een vrijblijvend gesprek.

> TARIEVEN BEDRIJVEN

Bij Speer Advocatuur is de eerste telefonische intake altijd gratis en vrijblijvend  (maximaal 15 minuten). 

Het uurtarief  van uw zaak is afhankelijk van meerdere factoren: de complexiteit van de zaak, het aantal uren en de duur van de procedure. Speer Advocatuur zal na de eerste intake altijd een inschatting geven van de kosten en het aantal uren. 

Een vast bedrag voor duidelijk af te b werkzaamheden behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Speer Advocatuur als service dat zij graag bij u langskomt op kantoor om de zaak te bespreken.

> tarieven particulieren

Bij Speer Advocatuur bent u altijd wekom op kantoor voor een eerste intake. 

Het uurtarief van uw zaak is afhankelijk van de complexiteit en het aantal uren dat zal worden besteed aan uw zaak. 

Bij Speer Advocatuur hoort een bijdrage in de advocaatkosten (toevoeging/pro deo) ook tot de mogelijkheden.

Indien u een beperkt budget heeft dan krijgt u waarschijnlijk een bijdrage in de advocaatkosten. De Wet op de rechtsbijstand regelt dat mensen die geen advocaat kunnen betalen een deel van de kosten vergoed kunnen krijgen. Dit heet gesubsidieerde rechtsbijstand.

Aan de hand van de hoogte van uw inkomen wordt bepaald of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Raadpleeg de website van de Raad voor de Rechtsbijstand

Speer advocatuur

Jennifer Alspeer
Advocaat / Attorney at law
Panamalaan 5D - 1019 AS Amsterdam
KvK 71720855